Ashwagandha Forte, 30 tab

Ashwagandha Forte, 30 tab

Physalis

Çmimi i zakonshëm €19,50 Zbritje

  • Rrit performancën fizike dhe mendore*
  • Ofron më shumë energji dhe vitalitet*
  • Optimizon përqendrimin dhe vigjilencën*
  • Kontribuon në gjumë të shëndoshë dhe të shëndetshëm*
  • Mbështet në situata stresi*
Physalis Ashwagandha forte bio përmban një ekstrakt premium ashwagandha ose xhensen indian: KSM-66®. U nevojitën më shumë se një dekadë kërkimi për të zhvilluar këtë ekstrakt ashwagandha me një standardizim të lartë në withanolide (>5%), duke ruajtur ende të gjitha përmasat që gjenden në natyrë. Është ekstrakti më i studiuar dhe i sigurt i ashwagandha me spektër të gjerë në botë. Nga njëra anë, *rrënja ashwagandha rrit performancën fizike dhe mendore, siguron më shumë energji dhe vitalitet dhe optimizon përqendrimin dhe vigjilencën. Nga ana tjetër, promovon gjumë të shëndoshë dhe të shëndetshëm dhe na mbështet në situata stresi.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Një shtesë ushqimore nuk është zëvendësim për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

PËRMBAJTJA
30 tableta - 30 ditë

PËRDORIMI
1 tabletë në ditë. Të merret në kohën e vaktit me pak ujë.

Ruani në një vend të freskët (maksimum 25°C), të thatë dhe të errët.