Arrë muskati pluhur, 40g
Arrë muskati pluhur, 40g

Arrë muskati pluhur, 40g

Lebensbaum

Çmimi i zakonshëm €4,30 Zbritje

Arra Muskati e bluar nga kultivimi i kontrolluar, me aromë dhe erë të cilësisë së lartë. Eko Certifikata që garanton se kjo erëz, gjatë kultivimit në terren, nuk është trajtuar me pesticide dhe plehruar me plehra minerale dhe nuk është e ekspozuar ndaj temperaturave të larta dhe rrezatimit jonizues gjatë përgatitjes për fazën e ruajtjes. Kjo erëz është i përshtatshëm për ndreqjen e shumë llojeve të ushqimeve, që e pasuron ushqimin me  shijen e saj specifike.