Arra braziliane Bio, 100g

Arra braziliane Bio, 100g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €4,90 Zbritje

Arra braziliane ose fëstëku është një burim i pasur i selenit dhe proteinave dhe është një nga arrat më të shijshme që mund të konsumojmë me siguri për të djegur më shumë kalori.

Arrat braziliane mund të ndihmojnë në luftimin e celulitit dhe në rritjen e sistemit imunitar.

Seleniumi që përmbajnë nuk është vetëm një antioksidant në vetvete, por disa studiues besojnë se një pjesë e madhe e fuqisë së tij kundër plakjes është për shkak të aftësisë së tij për të rritur prodhimin e një enzime.

Arrat braziliane janë gjithashtu një burim i mirë i bakrit, fosforit dhe manganit. Këto arra gjithashtu kanë përmbajtjen më të lartë të yndyrës totale.

Mund t'i shijojmë thjesht ose t'i shtojmë në muesli dhe sallatat tona.

Është një produkt i ndjeshëm ndaj temperaturave të larta dhe për ruajtjen e mirë të tij është mirë të ruhet në frigorifer sidomos në muajt e verës.