Anis i bluar, 10g
Anis i bluar, 10g

Anis i bluar, 10g

Lebensbaum

Çmimi i zakonshëm €2,20 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Anisë me shije superiore. E rekomandueshme për pije të ndryshme, deserte dhe pasta si dhe brum buke ose xhema e salca. Përmban vajra të vlefshme dhe esenciale.

Vendi i origjinës: GJERMANIA