Amarant, 500g
Amarant, 500g

Amarant, 500g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €3,50 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Kokërra të vogla dhe jashtëzakonisht kalorike të Amaranta-së  janë një kombinim i shkëlqyer me drithëra dhe pudinga të tjera, ëmbëlsira dhe pure të vogla për fëmijë. Është e popullarizuar në dietën e atletëve. Udhëzime për përdorim: gatuajeni për 25 minuta, në raportin ujë dhe amarant 2,5: 1.