Alga Nori, 25g

Alga Nori, 25g

Okinawa

Çmimi i zakonshëm €6,90 Zbritje

Alga Nori (Porphya yezoensis) është një pjesë e domosdoshme e sushi, prandaj është alga më e popullarizuar në botë. Shtypet në fletë drejtkëndëshe.

Udhëzimet për përdorim: i ngrohni mbi një flakë për tridhjetë sekonda dhe shtoni në vaktet e gatshme ose përdorni si shtesë për të mbështjellë topa orizi ose për të përgatitur sushi (një rrotull oriz, perime dhe peshk të mbështjellë me alga deti).

Paketa përmban 10 copë alga nori.