Alchemilla vulgaris, 100 ml

Alchemilla vulgaris, 100 ml

Physalis

Çmimi i zakonshëm €14,90 Zbritje

Mantel i zonjës
  • Kontribuon në ekuilibrin femëror
  • Ndihmon komfortin (para) menstrual
  • 100% e pastër dhe natyrale

Përshkrim
Shtesë ushqimore me bimë

Pikat e bimës bio Physalis Alchemilla vulgaris ndihmojnë për të siguruar ekuilibrin dhe rehatinë femërore gjatë periudhës (para) menstruale. Shumë gra e përjetojnë këtë periudhë si një kohë të vështirë. Nervozizmi dhe parehatia në pjesën e poshtme të barkut janë një dukuri e rregullt mujore. Majat e lulëzuara të mantelit të grave mund të ndihmojnë në lehtësimin e këtyre simptomave.

Ekstraktet hidroalkoolike Physalis janë bërë ekskluzivisht nga bimë të kultivuara organikisht. Ato janë një burim i koncentruar dhe i pastër i përbërësve aktivë dhe nuk përmbajnë substanca shtesë.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Një shtesë ushqimore nuk është zëvendësim për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Përbërësit: manteli i zakonshëm i zonjës (pjesët e lulëzuara mbi tokë) ekstrakt hidroalkool* (100%). *kultura organike

PËRMBAJTJA
100 ml

PËRDORIMI
3 x 20 - 30 pika në ditë. Të merret me pak ujë ose lëng frutash. 60 deri në 90 pika është e barabartë me 131 deri në 197 mg buhari për femra.

Mos e përdorni gjatë shtatzënisë dhe periudhave të ushqyerjes me gji.

Ruani në një vend të freskët (maksimum 25°C), të thatë dhe të errët.