Achillea millefolium, 100 ml

Achillea millefolium, 100 ml

Physalis

Çmimi i zakonshëm €14,90 Zbritje

  • Ndihmon tretjen e mirë
  • Përmirëson oreksin
  • 100% e pastër dhe natyrale


Përshkrimi
Shtesë ushqimore me bimë

Pikat e bimës bio Physalis Achillea millefolium janë të mira për tretjen dhe përmirësojnë oreksin tuaj. Përbërësit aktivë nga majat e lulëzuara të yarrow gjithashtu kontribuojnë në qarkullimin e mirë të gjakut dhe rehati menstruale.

Ekstraktet hidroalkoolike Physalis janë bërë ekskluzivisht nga bimë të kultivuara organikisht. Ato janë një burim i koncentruar dhe i pastër i përbërësve aktivë dhe nuk përmbajnë substanca shtesë.

Mbajeni larg fëmijëve. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Një shtesë ushqimore nuk është zëvendësim për një dietë të larmishme dhe një mënyrë jetese të shëndetshme.

Përbërësit: yardhe e zakonshme (mbi pjesët e lulëzuara mbi tokë) ekstrakt hidroalkoolik* (100%). *kultura organike

PËRMBAJTJA
100 ml

PËRDORIMI
3 x 20 - 30 pika në ditë. Të merret me pak ujë ose lëng frutash. 60 deri në 90 pika është ekuivalente me 242 deri në 364 mg yarou.

Mos e përdorni gjatë shtatzënisë dhe periudhave të ushqyerjes me gji.

Ruani në një vend të freskët (maksimum 25°C), të thatë dhe të errët.