Zeolit pluhur, 75g

Zeolit pluhur, 75g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €5,50 Zbritje

Përshkrimi:
Një produkt natyral me shumë premtime falë strukturës së tij unike kristalore, ku përsërit strukturën e një "qelize tipike me habitate të mëdha lëngjesh do të thoshim" që bllokojnë mineralet dhe përbërjet organike të cilat i largon në mënyrë të sigurt nga trupi. Kjo është për shkak se Zeoliti është një nga mineralet e paktë të ngarkuar negativisht në natyrë.

Si të përdorni?
Doza ditore e pluhurit të zeolitit është 1g dhe do të ishte mirë që të arrihet gradualisht, duke filluar me 0.5g në 10 ditët e para dhe gradualisht të rritet doza.
Periudha ideale e përdorimit është për rreth 2 muaj, 2 herë në vit dhe do të jetë një periudhë e mjaftueshme për detoksifikimin e organizmit.