Yll anise Bio, 25g

Yll anise Bio, 25g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €3,30 Zbritje

Bima është një specie endemike e Kinës Jugore dhe Vietnamit Verior. Sipërfaqet më të mëdha rriten ose kultivohen me radhë në vendet Kinë, Laos, Filipine dhe Xhamajka dhe botanikisht nuk lidhet me aniseun e zakonshëm (Pimpenella anisum).

Përdorimi kryesor i anise yll si anise i zakonshëm, për shkak të substancës kimike të anitol, është në distileri.

Përmirëson shijen e mishit dhe supave, ndërsa gjithashtu aromatizon ëmbëlsirat si keku dhe biskotat. Mund të përdoret edhe si dekor për shkak të formës së saj të bukur.