Vivani Latte Macchiato Praline, 100g

Vivani Latte Macchiato Praline, 100g

Vivani

Çmimi i zakonshëm €3,30 Zbritje

Përbërje me dy nivele nugat dhe çokollatë e bardhë me esspreso crisp.