Vivani Dark Nougat, 100g

Vivani Dark Nougat, 100g

Vivani

Çmimi i zakonshëm €3,30 Zbritje

Çokollatë e zezë me nugat më kremoze Gianduja. Një tundim që të gënjen dhe një kënaqësi e pabesueshme. Krem i butë pa qumësht. Dhe për këtë arsye një kënaqësi edhe për adhuruesit vegan të çokollatës.