Vivani Dark 55% lajthi, 100g

Vivani Dark 55% lajthi, 100g

Vivani

Çmimi i zakonshëm €3,30 Zbritje

Lajthitë e sapo pjekura të lyera me një çokollatë të zezë që shkrihet në gojë. Çokollata më e mirë dhe arrat e shijshme, krokante të kombinuara për të dhënë kënaqësi të plotë. 55% kakao më e mirë organike nga Republika Domenikane.