Vaj për fytyrë nga kajsija, 30ml

Vaj për fytyrë nga kajsija, 30ml

Dr. Pasha

Çmimi i zakonshëm €13,80 Zbritje

Vaji i kajsisë Dr. Pasha është i pasur me vitamina, minerale, acide yndyrore esenciale dhe është veçanërisht i pasur me vitamin A.  Përthithet shpejtë dhe nuk lë mbetje të yndyrës në lëkurë. Ushqen dhe hidraton lëkurën thellësisht. I përshtatshëm për lëkurë të djeshme, të maturuar dhe të dëmtuar.

Përdorimi: Aplikojeni në lëkurë të pastër, në fytyrë dhe qafë. Masazhojeni butësisht me majet e gishtërinjve. Vaji përthithet shumë shpejtë.