Vaj nga lulerradhiqe, 500ml

Vaj nga lulerradhiqe, 500ml

Bio Planete

Çmimi i zakonshëm €13,50 Zbritje

Vaj i pasur me vitaminë E & Omega 6 që rrjedh nga presimi i ftohtë i farave të gjembave të detit. Është ideale për sallata, ushqime të papërpunuara dhe për majonezë të bërë në shtëpi. Sipas literaturës, konsiderohet si vaji ideal që ndihmon në detoksifikimin e mëlçisë. Gjithashtu hahet i papërpunuar 1-2 lugë gjelle në ditë. Kur nxehet të mos kalojë 30 C.

Të ruhet në temperaturën e dhomës dhe në një vend me hije.