Vaj nga farat e kungullit BIO, 250ml

Vaj nga farat e kungullit BIO, 250ml

Sabo

Çmimi i zakonshëm €15,60 Zbritje

Ideale për sallata, supa, pjata të nxehta dhe djathëra.

Vajrat bazë, ose vajrat bimore, vijnë nga shtypja e ftohtë e përbërësve yndyrorë të bimëve, zakonisht nga farat, bërthamat ose frutat. Çdo vaj bartës ofron një kombinim të ndryshëm të vetive dhe karakteristikave shëruese.