Vaj kokosi extra i virgjër, 1L

Vaj kokosi extra i virgjër, 1L

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €14,50 Zbritje

Produkt nga KROACIA, me Certifikate Organike nga Unioni Evropian. Vaj ekstra i virgjër i kokosit me një aromë karakteristike të arrave të kokosit. Ideal për fërgim dhe pjekje sepse është tepër termostabil kështu që nuk ka rrezik për krijimin e radikaleve të lira dhe lirimin e përbërësve të tjerë të dëmshëm. Ngrohja e ekspozuar mbi 25 ° C kthehet në gjendje të lëngët. Është gjithashtu një zëvendësues ideal për gjalpë ose si një shtesë aromatike për ushqimet e ëmbla.

Vendi i prejardhjes: Filipinet