Vaj kokosi ekstra i virgjër, 210g
Vaj kokosi ekstra i virgjër, 210g

Vaj kokosi ekstra i virgjër, 210g

VICIANUM

Çmimi i zakonshëm €5,40 Zbritje

Vaji i kokosit përdoret në kuzhinë, por edhe në kozmetikë për flokë dhe lëkurë. Vaji i kokosit ndihmon në rregullimin e metabolizmit, stabilizon yndyrën ne gjak, si dhe mban lëkurën dhe flokët e shëndetshme.