Tretesira cimicifuga 50ml

Tretesira cimicifuga 50ml

DYQANI BIO

Çmimi i zakonshëm €12,90 Zbritje

Cimicifuga ndihmon në reduktimin e shqetësimit në menopauzë.
Cimicifuga është një bimë e egër e Amerikës së Veriut. Ajo u përshkrua për herë të parë në fund të shekullit të 17-të.
Sinergjitë e mundshme: Konopljika, Vrkuta
  • Organike
  • I përshtatshëm për veganët

PËRBËRËSIT: ekstrakt hidroalkoolik i rrënjës Cimicifuga* (Cimicifuga racemosa L.) 70% v/v. *nga bujqësia organike.

Përbërësit në dozën ditore (= 6 pika): korrespondon me 30 mg bar bimor (rrënjë). Si të përdorni: pini 6 pika të holluara në 1 dcl ujë në ditë.
Përdoreni vetëm në formë të holluar sipas udhëzimeve.

Paralajmërime: nuk rekomandohet të merrni më shumë se 3 muaj vazhdimisht. Personat që marrin ilaçe duhet të konsultohen me mjekun përpara se ta marrin atë. Nuk rekomandohet për gratë shtatzëna, gratë me gji, personat me dëmtim të mëlçisë dhe tumore të varura nga estrogjeni.