Thjerrëza të zeza, 500g
Thjerrëza të zeza, 500g

Thjerrëza të zeza, 500g

Organica

Çmimi i zakonshëm €0,00 €3,90 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Llojet e ndryshme të lenteve përdoren në dietat natyrore, pasi ato janë të lehta për t’u ngrënë dhe për t’u tretur. Nuk kanë nevojë të zhyten para gatimit dhe zihen më shpejt se bishtajoret e tjera. Ato mund të përdoren gjatë gjithë vitit, gatimi relativisht i shpejtë i bën të përshtatshme për pranverë dhe verë. Kombinohen shumë mirë me perime të papërpunuara dhe hudhër.

Vendi i origjinës: KANADA