Thjerrëza të verdha, 500g
Thjerrëza të verdha, 500g

Thjerrëza të verdha, 500g

Organica

Çmimi i zakonshëm €4,50 Zbritje

Produkt nga Kroacia, me Çertifikatë Organike nga Unioni Evropian.

Lentja e verdhë është një anëtar i vogël por i fuqishëm i familjes së bishtajoreve. Është ideale si ushqim shtesë me perime, apo si ushqim kryesor. Gatuhen shpejtë (20min.) dhe përshtaten mirë me erëza si curry, shafrani i Indisë dhe piper i kuq, me salca dhe krema.

Vendi i origjinës: TURQIA