Tanini pa kripë, 250g

Tanini pa kripë, 250g

Rapunzel

Çmimi i zakonshëm €4,70 Zbritje

Tahini integral i susamit nga kultivimi i kontrolluar, perfekt për rafinimin e pjatave të tilla si humus, salca të shumta dhe marinata. Produkt 100% natyral, pa konservantë të shtuar, ngjyra artificiale dhe aditivë.