Spërkatës për frymëmarrje të lehtë, 30ml

Spërkatës për frymëmarrje të lehtë, 30ml

Primavera

Çmimi i zakonshëm €8,90 Zbritje

Spërkatës aromatik Primavera për një jastëk ose dhomë inkurajon frymëmarrjen e thellë dhe lehtëson gjumin e patrazuar. Dëbon bakteret dhe freskon pëlhurën.
Kjo përbërje aromatike çliruese e vajrave esencial 100% të pastër dhe natyral të eukaliptit dhe pishës gurore zvicerane do të jetë aleati juaj i domosdoshëm në sezonin e të ftohtit dhe gripit.
Zbatimi: spërkateni direkt në jastëk ose nëpër dhomë.