Shoyu, 500ml

Shoyu, 500ml

Okinawa

Çmimi i zakonshëm €7,70 Zbritje

Shoyu është një mëlmesë tradicionale japoneze me shije të kripur, e përgatitur nga soja dhe gruri. Përdoret çdo ditë në gatim në enët e sezonit. Shoyu Okinawa është prodhuar në Japoni në mënyrën tradicionale dhe pa aditivë kimikë. Kjo metodë natyrale lejon fermentimin gjatë disa muajve të gjatë në prani të miliona mikroorganizmave dhe në mjedisin natyror. Meqenëse një produkt i tillë është plotësisht i fermentuar, ai nuk ka nevojë për aditivë artificialë ose konservues. Prodhim i tillë natyror në botë është ruajtur nga vetëm disa prodhues të vegjël. Për shkak të përdorimit të tij të shumëllojshëm, shoyu është përvetësuar nga shumë kuzhina të tjera të botës. Mund të përdoret në përgatitjen e supave, qepave, salcave, sallatave, perimeve të ziera, etj. Përdoret si zëvendësues i kripës dhe jep një shije më të pasur dhe më të larmishme.