Sheqer demerara, 500g

Sheqer demerara, 500g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €3,40 Zbritje

Sheqeri Demerara është një sheqer i papërpunuar i nxjerrë nga kallam sheqeri. Është minimalisht i përpunuar, pra ka një ngjyrë kafe të artë dhe kokrra të mëdha që i japin një strukturë krokante. Sheqeri Demerara e ka origjinën nga kolonia britanike e Demerara, e quajtur tani Guajana.

Mund ta përdorni në produkte të pjekura si biskota me sheqer, si një ëmbëlsues natyral për pije, ose si një majë krokante për ëmbëlsirat si krem brulee.