Set për lëkurë të thatë, 1 cop

Set për lëkurë të thatë, 1 cop

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €13,90 Zbritje

Dr. Hauschka setet provuese sjellin tre klasikë që mbulojnë tre hapa esencial të Dr. Hauschka kujdesit ditor: pastrim, krem ​​ditor, hidratim. Ato janë ideale për t'u njoftuar me  preparatet dhe ritualet e kujdesit të e Dr. Hauschka, por edhe si një dhuratë e përshtatshme ose si set praktik udhëtimesh.

Seti provues i Dr. Hauschka për lëkurën e thatë përmban:

Krem për pastrimin e fytyrës 10 ml
Tonik për fytyrën 10 ml
Krem trëndafili 5ml.
Është menduar për lëkurë të thatë, të prirur ndaj skuqjes.