Set për lëkurë të ndjeshme të kombinuar, 1 cop

Set për lëkurë të ndjeshme të kombinuar, 1 cop

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €13,90 Zbritje

Keni një zonë të yndyrshme T, por faqe të thata dhe të skuqura? Po kërkoni kujdes për lëkurën që redukton shkëlqimin?

Zbuloni tre hapat e kujdesit për lëkurë për nevojat e lëkurës suaj. Seti përmban 1 x krem pastrues (10 ml), 1 x toner pastrues (10 ml) dhe 1 x krem dite Melissa (5 ml).