Set për lëkurë të moshuar, 1 cop

Set për lëkurë të moshuar, 1 cop

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €13,90 Zbritje

Dr. Hauschka sjell Setin provues me tre klasikë që mbulojnë tre hapat e kujdesit ditor: pastrimi, krem ​​dite, hidratim. Ato janë ideale për njohjen me përgatitjet dhe ritualet e kujdesit të Dr. Hauschka, por edhe si një dhuratë e përshtatshme ose një set praktik udhëtimi.

Seti provues Dr. Hauschka për lëkurë të moshuar përmban:

Krem pastrues fytyre 10 ml
Serum rigjenerues 2.5 ml
Krem rigjenerues dite 5 ml.
Është i menduar për lëkurë të moshuar që humbet elasticitetin e saj dhe është e prirur për rrudha.