Sapuni i lëngshëm nga trendafili, 300ml

Sapuni i lëngshëm nga trendafili, 300ml

URTEKRAM

Çmimi i zakonshëm €7,80 Zbritje

Sapuni i lëngshëm Urtekram me një aromë të mrekullueshme trëndafili harmonizon të gjitha shqisat dhe pastron tërësisht lëkurën, duke lënë një gjurmë të thellë arome. Formula e butë me aloe vera ushqyese dhe glicerinë e bën lëkurën të pastër dhe të butë. Kujdesi luksoz përfundon me aromën e një mijë trëndafilave që do të harmonizojnë dhe kënaqin plotësisht shqisat tuaja.

100% e përbërësve janë me origjinë natyrale, dhe produkti ka një certifikatë ECOCERT.

Atribute të veçanta
I përshtatshëm për veganët