Sapun nga misri dhe eukaliptusi, 25g

Sapun nga misri dhe eukaliptusi, 25g

Dr. Pasha

Çmimi i zakonshëm €2,00 Zbritje

Kombinimi perfekt i përbërësve, pastron dhe ripërtërinë lëkurën.

Rekomandohet për lëkurën e depigmentuar dhe të lodhur.

Siguron një lëkurë të butë.

Freskon, ushqen, qetëson dhe freskon.