Reishi, 60 kapsula

Reishi, 60 kapsula

Mushrooms 4 life

Çmimi i zakonshëm €34,90 Zbritje

Mushrooms 4life Organic Reishi Mushroom Powder vjen në kapsula perimesh dhe është mënyra ideale për të përfituar nga mbështetja gjithëpërfshirëse e Reishi.

Kërpudha Reishi (lat. Ganoderma lucidum) është një thesar i vërtetë i beta-glukanit natyral, arabinoksilanit dhe mikroelementeve të tjerë të vlefshëm.

Kërpudha Reishi është vlerësuar dhe përdorur në mjekësinë tradicionale aziatike për më shumë se 2000 vjet dhe konsiderohet një tonik jashtëzakonisht i fuqishëm për të gjithë trupin.

Udhëzime për përdorim: rekomandohet pirja e 2 kapsulave 1-3 herë në ditë pavarësisht vaktit.