Reçel i vishnjeve, 315g

Reçel i vishnjeve, 315g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

Reçeli i shijshëm i vihnjeve është një ndërthurje e suksesit të një tradite të gjatë për të rritur këtë kokrra të kuqe dhe për ta bërë vetë reçelin në një mënyrë natyrore dhe tradicionale. Kjo na jep një produkt të lartë, të njohur nga klientët dhe të përdorur në jetën e përditshme për përhapjen e bukës, për të bërë ëmbëlsira dhe shumë ëmbëlsira. Prodhuar nga 84 g fruta për 100 g të produktit përfundimtar.