Qumësht kokosi, pluhur natyral, 200g

Qumësht kokosi, pluhur natyral, 200g

Biotona

Çmimi i zakonshëm €21,00 Zbritje

Qumështi i kokosit Biotona Bio përmban gjërat më të mira nga kokosi 100% organik (Cocos nucifera), të cilat rriten në rajonet tropikale në Filipine dhe Sri Lanka. Kjo përzierje ekskluzive e tre produkteve të kokosit - kremi i kokosit, pasta e kokosit dhe mielli i kokosit - është mrekullisht i butë dhe i shijshëm. Për këtë pluhur përdoren vetëm kokosi të pjekura me mish të bardhë të fortë. Nga mishi i pjekur shtypet kremi i kokosit. Pasta e arrës së kokosit është bërë nga mishi i yndyrshëm dhe i bluar. Mielli i arrës së kokosit përftohet duke bluar imët mishin e tharë dhe të çyndosur në një pluhur të pasur me fibra. Me Qumështin e Kokosit Biotona Bio ju mund të shijoni qumështin e shijshëm tropikal të kokosit sa herë që dëshironi. I pasur me yndyrna kaq tipike për arrat e kokosit dhe plotësisht i tretshëm në ujë të ngrohtë ose qumësht të ngrohtë, mund të përdoret në mënyra të ndryshme (raporti 1: 1-8).

Shtoni qumështin e kokosit Biotona Bio në smoothie ose shake në kombinim me fruta (lëngje) ose superushqime të tjera, qumësht (perime), kos ose ujë. Në këtë mënyrë ju mund të shtoni një përbërës të shëndetshëm në të gjitha pjatat tuaja - shpejt dhe lehtë • Ruani në një vend të freskët dhe të thatë, të mbrojtur nga drita.