Pudër trupi e mëndafshtë, 50g

Pudër trupi e mëndafshtë, 50g

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €26,90 Zbritje

Një pluhur absorbues i butë me një aromë të butë dhe të freskët që stabilizon ekuilibrin natyror të lëkurës. Kjo pudër trupi ofron kujdes ushqyes dhe luksoz gjatë gjithë ditës për të gjitha kushtet e lëkurës. Përbërja e hollë e pluhurit është e lirë nga substancat irrituese të lëkurës. Trupi juaj merr një shkëlqim natyral mat dhe lëkura shumë e ndjeshme është e mbrojtur butësisht. Ekstraktet e gentianës dhe lisit freskojnë ndërsa ekstrakti i sherebelës mbështet shëndetin e lëkurës së trupit dhe lëkurës së kokës.