Pudër shkëlqyese 01, 5g

Pudër shkëlqyese 01, 5g

Dr. Hauschka

Çmimi i zakonshëm €22,90 Zbritje

Ky pluhur prej kadifeje në gur është ideal për freskimin e grimit gjatë ditës ose në lëvizje. Mattizon lëkurën në mënyrë natyrale dhe e barazon lëkurën. Receta me pigmente minerale, pluhur mëndafshi dhe ekstrakte të bimëve mjekësore, veçanërisht lajthisë së shtrigës i jep lëkurës një ndjesi të mëndafshtë kadifeje.

Aplikimi: aplikojeni në lëkurë me një jastëk ose furçë pluhuri.