Psylium luspa, 150g

Psylium luspa, 150g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €5,90 Zbritje

Psyllium është pluhuri i farave të thara të bimës Plantago. Është një burim i shkëlqyer i fibrave dhe mund të thithë 8 deri në 14 herë vëllimin e tij në ujë. Në të njëjtën kohë, psyllium është ushqim për mikroorganizmat e mirë që jetojnë në zorrën tonë (probiotikët).

Rrit ndjenjën e ngopjes dhe ul oreksin, prandaj është veçanërisht efektiv në humbjen e peshës.


Përdorimi:
1-3 lugë çaji në ditë në ujë, lëng ose pije bimore derisa gjendja e zorrëve të përmirësohet dhe më pas të reduktohet ose të ndalohet.