Protein pluhur 60% nga fara të kungullit BIO, 800g

Protein pluhur 60% nga fara të kungullit BIO, 800g

Mega Foods

Çmimi i zakonshëm €18,90 Zbritje

Protein pluhur nga fara të kungullit është një burim i ekuilibruar i proteinave të dobishme.

Përveç proteinave, është gjithashtu një burim i shkëlqyer i hekurit, vitaminave B, vitaminës E, fibrave, vajit dhe mineraleve.