Polenta instant, 500g

Polenta instant, 500g

Davert

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

Eshtë e shkëlqyeshme për përgatitjen e polentës dhe qullës së foshnjës. Eshtë një meze e lehtë ose vakt i shkëlqyeshëm kur nuk keni kohë për të gatuar, pasi duhen 2 minuta për t'u përgatitur. Pasurojeni atë me një salcë sipas dëshirës tuaj me tofu ose seitan të tymosur, së bashku me disa nga sallatat e shijshme, do të kënaqeni.