Pluhur per gatim, 30g

Pluhur per gatim, 30g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €1,20 Zbritje

Pluhuri për pjekje përdoret në përgatitjen e llojeve të ndryshme të brumit, gjë që i jep asaj lehtësi dhe vëllim.