Pije nga tërshëra Natural Bio, 1L

Pije nga tërshëra Natural Bio, 1L

Natumi

Çmimi i zakonshëm €3,80 Zbritje

Pija e tërshërës mund të konsumohet në çdo kohë të ditës, e nxehtë apo e ftohtë, në kafe apo çaj dhe mund të përdoret në receta për salca, ëmbëlsira, krepa, pudinga.

Pije bimore organike e tërshërës pa sheqerna të shtuara.

Pretendimi "pa sheqerna të shtuara" përcakton një ushqim ose pije që nuk përmban mono- ose disakaride të shtuara ose ushqime të tjera të përdorura për vetitë e tyre ëmbëlsuese.
100% vegan - pa laktozë - natyrale pa proteina qumështi - pa sheqer të shtuar.