Pije nga soja, 1L
Pije nga soja, 1L
Pije nga soja, 1L

Pije nga soja, 1L

Allos

Çmimi i zakonshëm €1,90 Zbritje

Pije vegane e bërë nga soja, pa sheqer. Pije soje është një zgjedhje e shkëlqyer për njerëzit të ndjeshëm ndaj përbërës të ndryshëm dhe të prirur ndaj alergjive. Ju mund ta pini atë si një pije të nxehtë ose të ftohtë, shtoni atë në kasha të mëngjesit, lëngjeve apo ëmbëlsirave.