Petëza nga spelti, 500g

Petëza nga spelti, 500g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €3,20 Zbritje

Petëzat e speltit - me origjinë në kohën e Aleksandrisë dhe rajoni i Mesopotamisë, ka një afinitet të madh me grurin tonë të njohur.
Ai përmban shumë proteina, një përqindje të madhe të hekurit, zinkut dhe magnezit si dhe vitamina B1 dhe B2.
Është gjithashtu një burim i shumë fibrave. Petëzat e plota të speltit janë ideale për mëngjes, në kos ose qumësht, si dhe për kremra dhe ëmbëlsira të ëmbla.