Përzierje erëzash aromatike për verë të zier, 10g

Përzierje erëzash aromatike për verë të zier, 10g

Lebensbaum

Çmimi i zakonshëm €2,90 Zbritje

Një përzierje erëzash aromatike për verë, pije ose pije frutash. Kjo përzierje e veçantë është bërë nga lëvozhga e portokallit, kanella, kardamom, karafil dhe xhenxhefil.

Atribute të veçanta
Organike
Produktet e festave
I përshtatshëm për veganët