Oriz jasemin i kaft Bio, 500g

Oriz jasemin i kaft Bio, 500g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €3,90 Zbritje

Një oriz veçanërisht aromatik me kokërr të gjatë me një emër që rrjedh nga jasemini ynë i njohur.

Ka përdorime të shumta në gatim dhe zakonisht e përdorim për t'i dhënë një shije orientale pjatave tona. Është rritur në Tajlandë kryesisht në lartësi të mëdha dhe është ideale për një pilaf të mrekullueshëm pasi nuk baltërohet lehtë.