Oriz i gjate kafe (integral) Bio, 500g

Oriz i gjate kafe (integral) Bio, 500g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €2,30 Zbritje

Orizi i gjatë kafe është versioni "i papërpunuar" i orizit të bardhë klasik që të gjithë e njohim.

Vlera e tij ushqyese është më e lartë se ajo e bardha, pasi lëvozhga e saj fsheh të gjitha vitaminat dhe elementët gjurmë që janë të nevojshëm për ushqimin e duhur të organizmit.

Lëvorja e saj e bën atë më të tretshëm dhe të lehtë në stomak.

Është gjithashtu i pasur me selen magnez dhe fibra.