Nori Bio, 25g

Nori Bio, 25g

Probios

Çmimi i zakonshëm €6,50 Zbritje

Nori janë alga deti të thara dhe të pjekura, nga alga e kuqe vjollcë. Nori përdoret në shumë pjata sushi dhe si mbushje ose erëza për pjata të ndryshme makaronash, mbështjellëse etj. Ideale për supë me alga deti dhe topa orizi.

Alga deti në përgjithësi janë burimi më i pasur natyror i mineraleve, elementëve gjurmë dhe tokës së rrallë. Alga deti përmban përqendrime të larta të kalciumit, natriumit, kaliumit, hekurit dhe magnezit dhe është i pasur me vitaminë A.