Musli bars pa gluten me fara dhe fruta, 35g

Musli bars pa gluten me fara dhe fruta, 35g

Cerbona

Çmimi i zakonshëm €0,90 Zbritje

Musli bar me fara dhe fruta Cerbona pa gluten është bërë nga misri, i cili është natyrshëm pa gluten. Më shumë se 30% e shiritit përbëhet nga katër farat vajore të vlefshme. U shtuam kumbulla dhe mollë dhe i formuam shufra. Baret e mueslit të farave dhe frutave pa gluten janë një burim i vlefshëm i lëndëve ushqyese dhe një burim i fibrave dietike, kështu që ato mund të integrohen mirë në një dietë të shëndetshme, duke përdorur vetëm përbërës pa laktozë. Ju lehtë mund të merrni dhe hani muesli baret tuaja kudo. Provoni edhe shijet e tjera.