Mung fasule, 500g

Mung fasule, 500g

OLA BIO

Çmimi i zakonshëm €3,90 Zbritje

Mung fasule është një bishtajore shumë e imët në madhësinë e thjerrëzës.
Mung fasule është embrion i sojës dhe përmban 28% proteina, aq sa përmban mishi dhe është me vlera të barabarta ushqyese. Ato përmbajnë gjithashtu hekur dhe kalium.
Përdoret në gatime dhe supa, gatime aziatike, sallata dhe gatime të ftohta