Muesli e përzier, 400g

Muesli e përzier, 400g

Ekozona

Çmimi i zakonshëm €2,20 Zbritje

Nëse dëshironi shije, kënaqësi dhe ngopje në një pjatë - këto muesli janë zgjedhja e duhur për ju!
Muesli Ekozona janë nga bujqësia organike dhe janë në paketim plotësisht jo-plastik. Pasi të keni zbrazur paketimin, mund të hidhni paketimin së bashku me etiketën në mbeturina bio pasi që të dyja janë të kompostueshme.