Mjaltë nga shqopa (Calluna vulgaris), 450g

Mjaltë nga shqopa (Calluna vulgaris), 450g

DELMINIUM

Çmimi i zakonshëm €14,90 Zbritje

Mjalta nga shqopa është e verdhë në të verdhë të errët, ka erë të dobët dhe shije specifike të këndshme. Ajo përshtatet në mënyrë të përsosur në pije të nxehta dhe jep një shije më të pasur.

Aroma e mjaltit të shqopës ngjan me kakaon dhe karamelin, pra është shume e ëmbël . Sasia e lartë e antioksidantëve tek mjalti i shqopës ndihmon në largimin e radikaleve të lira që formohen si pasojë e reagimeve të metabolizmit dhe ndërveprimit me ndotësit e jashtëm. Largimi i këtyre radikaleve parandalon plakjen dhe përmirëson shëndetin e përgjithshëm. Eshte shume i rekomandueshem per pleq dhe femije, pasi eshte i pasur me hekur.